istek
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
istek
Dance In The Vampire Bund slm ben türkanime.tv yönetim bölümdeyim yaga bu çevirimi yapabilirsen sevilirim ...yakamoz0185....) altyazı atsan bende eccode ederim :D sorun olmaz yane
murat0185- Yeni Üye
Geri: istek
Animenin ilk bölmünü indiriyorum beğenirsem başlarım çevirmeye ama önce şu Dragon Crisis! bitsin.
ssss
YAGA demiş ki:Animenin ilk bölmünü indiriyorum beğenirsem başlarım çevirmeye ama önce şu Dragon Crisis! bitsin.
iyi sevilirim sizin siteye ekipinizede kadınmak istiyorum boş zmanlarımda buradada eccode edelebilecek animleri eccode edbilirim 2 siteye yöneci bölümdeyim zaten ayrıyeden burayada katılamk isterim ...yakamoz0185...) cvpı bekliyorum
murat0185- Yeni Üye
murat0185 demiş ki:YAGA demiş ki:Animenin ilk bölmünü indiriyorum beğenirsem başlarım çevirmeye ama önce şu Dragon Crisis! bitsin.
iyi sevilirim sizin siteye ekipinizede kadınmak istiyorum boş zmanlarımda buradada eccode edelebilecek animleri eccode edbilirim 2 siteye yöneci bölümdeyim zaten ayrıyeden burayada katılamk isterim ...yakamoz0185...) cvpı bekliyorum
Bi görüşelim bakalım biz senle :D
umityildiz demiş ki:Güzel bir seriye benziyor.
GÜZEL BİR SERİ FANSUP 3 BÖLÜM ÇEVİRMİŞLER ÖYLE BIRAKMIŞLAR
YAGA KARDEŞ MSN EKLEDİM DE AÇMIYORSUN HİÇ
murat0185- Yeni Üye
Acığım ben yav asıl sen açık değilsin. Bir encodera ihtiyacım var zaten sende gökten zembille indin kaçırır mıyım? :Dmurat0185 demiş ki:umityildiz demiş ki:Güzel bir seriye benziyor.
YAGA demiş ki:Acığım ben yav asıl sen açık değilsin. Bir encodera ihtiyacım var zaten sende gökten zembille indin kaçırır mıyım? :Dmurat0185 demiş ki:umityildiz demiş ki:Güzel bir seriye benziyor.
:D sen istiyorsan bana sende davet at geceden_kalma_01@hotmail.com
murat0185- Yeni Üye
ss
yaga kaç gündür girmiyorsum msnneye gelince yaz bana :S
murat0185- Yeni Üye
murat0185 demiş ki:yaga kaç gündür girmiyorsum msnneye gelince yaz bana :S
Valla arkadaş sınav sınav sınav Daha dün deneme sınavı vardı bu günde oldu Başımı sınavdan kaldıramıyorum ki.
1 sayfadaki 1 sayfası