Nayır Nolamaz(Bknz. Hain Kostok :D)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Nayır Nolamaz(Bknz. Hain Kostok :D)
Böle bir türk sinemasından fırlama animeyle haşır neşir abi eğlence nerde ben orada olan zıpır bir kişilik :D
İlk konuşmamı resmi yaptığımdan biraz benden soğumuş olabilirsiniz anlarım yani :D
Nediyeyim ismim ogün yaşım ne olduğuna bakmayın 80 aslında dedeyim ben dede :D
Eğlenceyi çok severim zaten bu anime işlerine öle başladım :D
Kısa sürede bu dünyanın içini dışını evirim çevirip öğrendim :D
Çorbada benimde tuzum olsun dedim çeviri öğrendim encode karaoke falan filan :D
Karaokede pek başarılı sayılmam kustururcasına yaparım xD
Bazne ağırdan yapıyorum bazen çok hızlı
Sonuç olarak lakabımda manyaktır yapmadığım şey kalmadı sokağa çıktığım anda eziyet edicek birini ararım insanlrı bazen çıldırtmasını severim :D
Bu arada üye olurken son kurallara çok güldüm emo gothic apaçi giremz hocam dışarda kalın çok eğleniceğe benziyorum biraz daha üye gelsin onlarıda çıldırtacağım yetki istiyorum forumun delisi ilan edin beni deliyim ne yapsam kabullenin
İlk konuşmamı resmi yaptığımdan biraz benden soğumuş olabilirsiniz anlarım yani :D
Nediyeyim ismim ogün yaşım ne olduğuna bakmayın 80 aslında dedeyim ben dede :D
Eğlenceyi çok severim zaten bu anime işlerine öle başladım :D
Kısa sürede bu dünyanın içini dışını evirim çevirip öğrendim :D
Çorbada benimde tuzum olsun dedim çeviri öğrendim encode karaoke falan filan :D
Karaokede pek başarılı sayılmam kustururcasına yaparım xD
Bazne ağırdan yapıyorum bazen çok hızlı
Sonuç olarak lakabımda manyaktır yapmadığım şey kalmadı sokağa çıktığım anda eziyet edicek birini ararım insanlrı bazen çıldırtmasını severim :D
Bu arada üye olurken son kurallara çok güldüm emo gothic apaçi giremz hocam dışarda kalın çok eğleniceğe benziyorum biraz daha üye gelsin onlarıda çıldırtacağım yetki istiyorum forumun delisi ilan edin beni deliyim ne yapsam kabullenin
Geri: Nayır Nolamaz(Bknz. Hain Kostok :D)
sanki bu nicki bi yerden hatırlıyorum ...manga tr forumuna üye misin?profil resmi bile aynı da...
mira flower- Yeni Üye
Geri: Nayır Nolamaz(Bknz. Hain Kostok :D)
OGÜN demek sende üye oldun ha? :D Kendisi çevirmen adaylarımızdandır :D Dur lan yoksa çevirmen miydi? Neyse hoşgeldin. :D
1 sayfadaki 1 sayfası